Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیدعلی کریمی گفت: در بحران کرونا حدود ۱۴هزار کارگر صدمه دیده و از کار بیکار شدند؛ دولت باید چاره‌ای برای امرار و معاش کارگران داشته و آن‌ها را مانند سایر اقشار ببیند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عیدعلی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین با اشاره به تاثیر کرونا در حوزه اشتغال کارگران اظهار کرد: در بحران کرونا حدود ۱۴هزار کارگر صدمه دیده و از کار بیکار شدند در حالی که برای آسیب‌دیدگان کارگری هیچ سبد معیشتی واریز نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اگر دولت و مجلس با هم همفکری نکنند و جدال سیاسی خود را کنار نگذارند، آینده مجمع کارگری و بازنشسته‌ها بسیار تاریک است.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین تصریح کرد: از طرف دیگر دولت کنترل و نظارتی بر روی قیمت‌ تولیدات واحد‌های صنعتی و تولیدی ندارد، به طوری که قیمت تمام شده بسیاری از کالاها ۵۰درصد است اما از طرف تولیدکنندگان با ۱۰۰درصد افزایش، قیمت‌گذاری می‌شود.

کریمی با اشاره به افزایش سرسام‌آور قیمت لوازم خانگی بیان کرد: متاسفانه قیمت لوازم خانگی از اسفند ماه سال گذشته تاکنون با چندین بار افزایش قیمت همراه بوده، به طوری که تولیدکنندگان تولیدات خود را انبار کرده و بعد از چند ماه با افزایش قیمت‌ وارد بازار کردند که اکنون یخچال دو میلیون تومانی به ۱۰میلیون رسیده است.

بیش از ۱۰۰واحد صنعتی کوچک و بزرگ در استان تعطیل شدند

وی اذعان داشت: باید برای واحد صنعتی گشایش اعتبار حاصل شود که امروز ۱۰هزار میلیارد تومان است؛ لذا اگر ارز افزایش پیدا کند باز هم همین تولیدکنندگان توانایی تولید خود را از دست می‌دهند و مجدد ضرر آنان به کارگران می‌رسد که باید از کار بیکار شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین با اشاره به واگذاری‌های غیراصولی واحد‌های صنعتی در استان تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از شرکت‌هایی که از پنج تا ۱۰سال پیش واگذار شدند مانند پوشینه بافت، ایران دوچرخ، تبد، نقش ایران، آبگینه هر کدام با بیش از هزار کارگر و پنج تا ۲۰هکتار زمین اکنون تعطیل شده و به عنوان انباری و سوله اجاره داده می‌شود.

وی عنوان کرد: کارخانجات فرنخ، مه‌نخ و نازنخ که بیش از ۳۰هزار کارگر داشتند، اکنون نازنخ ۱۰۰درصد تعطیل و تمام سیستم‌ها و دستگاه‌های آن نیز منتقل شده و نازنخ ۱۰۰کارگر دارد که به صورت پیمانکاری فعال هستند؛ شرکت کنتورسازی هم که ۸۰۰کارگر داشت به صفر رسیده و صاحبش به دنبال واگذاری زمین است.

کریمی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰واحد صنعتی کوچک و بزرگ در استان تعطیل شدند، اضافه کرد: شرکت کنتورسازی و تولی‌پرس دو شرکتی است که امروز با معضل تعطیلی مواجه‌اند و تولی پرس که سال ۹۳ با هزار کارگر واگذار شد، اکنون ۲۵۰کارگر فعال دارد که همگی نگرانی و اضطراب تعطیلی را دارند و کنتورسازی با ۱۶۰کارگر کامل تعطیل شده است.

وی عنوان کرد: امیدواریم رئیس قوه قضاییه قبل از ورود به استان قزوین از صاحبان شرکت‌ها درخواست حضور داشته باشد که این موضوع بررسی شود که بعد از واگذاری، کدام یک از این شرکت‌ها راه‌اندازی شده‌اند چه بسا که برخی با وجود اینکه ۱۰سال از زمان واگذاری‌شان می‌گذرد همچنان تعطیل هستند.

وجود ۲۶۰ هزار بیمه شده در بخش‌های مختلف خدماتی صنفی و صنعتی

دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین ابراز کرد: متاسفانه ما تمام امکانات، خدمات و دستگاه‌ها را در شرکت‌ها داریم اما تعطیل هستند؛ لذا انتظار داریم بازدیدی صورت گیرد و نحوه واگذاری آن‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: چه بسا که پوشینه بافت، کمپرسور، نقش ایران، شمع نور، لامپ الوند، تبد که بیش از ۲۰هزار کارگر داشتند کاملا تعطیل شده و اکنون به صورت سوله و انباری اجاره داده می‌شود.

کریمی با بیان اینکه در کل ۲۶۰هزار بیمه شده در بخش‌های مختلف خدماتی صنفی و صنعتی داریم که ۱۵۰هزار صنعتی و مابقی صنفی هستند، گفت: متاسفانه برخی اصناف در بحران کرونا صدمات شدیدی دیدند، اگرچه ممکن است بخشی از آن‌ها اکنون مجدد به کار برگشته باشند اما این افراد پنج الی شش ماه هیچ درآمدی نداشتند.

وی با تصریح بر اینکه شهر صنعتی البرز ۴۰۰واحد صنعتی دارد که کمتر از ۲۰۰واحد آن فعال است، تصریح کرد: حدود سال ۱۳۷۵ شهر صنعتی البرز به عنوان بزرگترین شعبه شهر صنعتی استان ۷۶هزار بیمه شده داشت که امروز به مرز ۴۰هزار رسیده است؛ اگرچه برخی نیروها بازنشسته شده‌اند اما هیچ‌ جایگزینی برای آن‌ها در نظر گرفته نشده که یکی از دلایل ریزش بیمه شدگان، تعطیلی کارخانه‌هاست.

دبیر اجرایی خانه کارگر در پایان گفت: دولت باید چاره‌ای برای امرار و معاش کارگران داشته باشد و آن‌ها را مانند سایر اقشار ببیند در حالی‌ که در ایام کرونا هیچ کدام از کارکنان دولتی، لشگری و کشوری آسیب ندیدند و اگر هم سر کار حضور نداشتند حقوقشان را دریافت کردند در حالی که قشر کارگران نه تنها حقوقی دریافت نکردند بلکه بیکار هم شدند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین هزار کارگر شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۶۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود

همشهری آنلاین-فرناز محمدزاده؛ فکرش را بکنید، بعد از پشت سر گذاشتن یک ترافیک سنگین برای رسیدن به مقصد، باید وارد فرآیند سخت پیداکردن جای‌پارک شوید و ماجرا از اینجا تازه شروع می‌شود. کوچه‌پس‌کوچه‌ها را بالا و پایین می‌کنید و دائم معابر را دور می‌زنید تا شاید بخت با شما یار باشد و جای پارکی نصیب شما شود. برخی از مناطق مانند ۶، ۱۱ و ۱۲ تهران که معروف شده‌اند به نداشتن جای‌پارک. همه به هم توصیه می‌کنند که در فلان خیابان و معبر جای‌پارک گیر نمی‌آید، درواقع جای‌پارک در برخی از معابر، ستاره سهیل است و دست‌نیافتنی.

راه نجات از این وضعیت هم تنها پارکینگ‌سازی است و بس؛ چراکه نه می‌توان مقابل تولید و واردات خودرو را گرفت، نه می‌توان عادت مردم را به عدم‌استفاده از خودروی شخصی تغییر داد؛ درواقع اصل باید همین باشد. اما رسیدن به این هدف که استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی اولویت مردم شود، پیچیده است. بنابراین در یک گام کوتاه‌مدت باید دسترسی شهروندان را به پارکینگ آن هم در مناطقی که بیشتر با معضل کمبود جاپارک درگیرند، فراهم کرد.

وعده شهردار تهران برای پارکینگ‌سازی

نهضت پارکینگ‌سازی را شهرداری تهران در این دوره با جدیت آغاز کرد و بخشی از پویش‌های امیدوافتخار به این موضوع اختصاص یافت تا در قالب آن، پارکینگ‌های جدیدالتاسیس به تهرانی‌ها هدیه داده شود. شهردار تهران نیز این نوید را به شهروندان پایتخت داد که با مشارکت دیگران در جای‌جای شهر زمینه نهضت پارکینگ‌سازی‌ ایجاد خواهد شد. علیرضا زاکانی پیش از این گفته بود که به‌دنبال آن هستیم که با ساخت پارکینگ، فضاهای عمومی شهر را آزاد کنیم؛ چراکه محل ایستادن خودروها و پارک حاشیه‌ای آنها باید ساماندهی شود. ظرفیت پارک حاشیه‌ای آزاد خواهد شد تا همه مردم بتوانند عادلانه از فضای حاشیه‌ای کنار خیابان استفاده کنند.

بهره‌برداری از پارکینگ مینابی در منطقه ۱۵

ساخت پارکینگ در دوره ششم مدیریت شهر با شدت بیشتری در دست اقدام قرار گرفته تا کمبودهای موجود در این حوزه پس از سال‌ها جبران و رفع شود. در همین رابطه معاون فنی‌وعمرانی شهرداری تهران آخرین وضعیت نهضت پارکینگ‌سازی در تهران را تشریح کرد و به خبرنگار همشهری از بهره‌برداری از پارکینگ مینابی در منطقه۱۵ در روزهای اخیر خبر داد. هادی حق‌بین می‌گوید: براساس توافقنامه‌ای بین ما و سازمان حمل‌ونقل و ترافیک، احداث برخی از پارکینگ‌ها با معاونت عمرانی بوده و پروژه‌هایی توسط ما در حال اجراست. او با اشاره به بهره‌برداری از پارکینگ مینابی می‌افزاید: این پارکینگ با ۴۲۰خودرو در اختیار شهروندان منطقه۱۵ قرار خواهد گرفت. علاوه‌براین، پارکینگ جوادیه را در دست اجرا داریم که با ۱۰۰خودرو ظرفیت به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

ساخت ۱۰پارکینگ عمومی در مناطق مختلف

با توجه به اینکه شهردار تهران درباره رفع معضل پارکینگ شهر وعده‌های خوبی برای تهرانی‌ها داشت، سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران این موضوع را از طریق ساخت ۳نوع پارکینگ دنبال می‌کند؛ ایجاد پارکینگ‌های عمومی، حاشیه‌ای و مکانیزه. در همین راستا شهریار افندی‌زاده از ساخت ۱۰پارکینگ عمومی با ظرفیت حدود ۲۵۰۰قطعه خبر داد. مدیرعامل سازمان‌‎ حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران با اشاره به اینکه بحث پارکینگ از طریق سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران و سایر پیمانکاران دنبال می‌شود، به خبرنگار همشهری می‌گوید: پارکینگ‌سازی در ۲بخش انجام می‌شود. بخش اول ایجاد پارکینگ‌های عمومی است که در حال احداث هستند و برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در سال۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ تمام موارد به بهره‌برداری برسند؛ بخش دیگر مربوط به پارکینگ‌های حاشیه‌ای است. او با اشاره به جزئیات پارکینگ‌های عمومی گفت: در حال حاضر پارکینگ شهید باقری، جوادیه، گلستانی، اعتماد، هلال‌احمر، سمیه، مینابی، بعثت و شهید بغدادی در دست اجرا هستند و پارکینگ مینابی نیز به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵

افندی‌زاده در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تشریح پارک ‌حاشیه‌ای پرداخت و افزود: ایجاد ظرفیت پارک‌ حاشیه‌ای را از مناطق یک، ۴ و ۵ شروع کرده‌ایم و بنا داریم ۳۰هزار قطعه پارکینگ ایجاد کنیم. برنامه‌ریزی کرده‌ایم این عدد از پایان سال‌جاری تا سال۱۴۰۴ به ۱۲۰هزار قطعه برسد و در کل مناطق ۲۲گانه شاهد پارک حاشیه‌ای باشیم.

پیگیری برای ایجاد پارکینگ‌های مکانیزه

مدیرعامل سازمان‌‎ حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران در ادامه به ایجاد پارکینگ‌های مکانیزه نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد پارکینگ‌های مکانیزه در دستور کار قرار دارد. برای این موضوع باید تملک قطعات زمین‌هایی که لازم است تملک شوند، انجام شود. همچنین قصد داریم پارکینگ‌های مکانیزه‌ای را که سابق‌براین در شهر وجود داشت ولی یا در جای نامناسب بود یا کارکرد مناسبی نداشت، ساماندهی کنیم. ساخت پارکینگ مکانیزه در تمامی مناطق دنبال می‌شود. او با اشاره به اینکه معابر اصلی و فرعی درحال حاضر توسط خودروها اشغال شده‌اند، ادامه داد: برای ساماندهی این وضعیت از ۳طریق ایجاد پارکینگ‌های عمومی، مکانیزه و پارک حاشیه‌ای، کار را دنبال می‌کنیم. باید پارکینگ مورد نیاز در شهر ایجاد شود تا علاوه بر تردد آسان در معابر، مدیریتی برای پارکینگ عمومی ایجاد کنیم.

کاهش نیاز به ساخت پارکینگ با توسعه حمل‌ونقل عمومی

افندی‌زاده با بیان اینکه در کنار ساخت پارکینگ باید توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی دنبال شود، بیان کرد: در بحث حمل‌ونقلی موضوع متفاوت است. اگر ما وضعیت حمل‌ونقل عمومی را بهبود بخشیم، نیازی به ایجاد پارکینگ نخواهد بود چراکه شهروندان از خودروی شخصی خود استفاده نمی‌کنند؛ بنابراین نیاز به پارکینگ کمتر می‌شود. پس در کنار توسعه ظرفیت‌های فعلی پارکینگ باید مردم را با توسعه ناوگان عمومی به سمت استفاده‌نکردن از خودروی شخصی سوق دهیم. پس صرفا نمی‌توان گفت که تهران درحال حاضر چه میزان پارکینگ نیاز دارد؛ چراکه اگر انواع مدهای حمل‌ونقلی در تهران ایجاد شود بالطبع نیاز به پارکینگ کاهش می‌یابد.

ایجاد جای پارک حاشیه‌ای در مرکز شهر

مدیرعامل سازمان‌‎ حمل‌ونقل و ترافیک شهر تهران با اشاره به وضعیت نامناسب جای پارک در مرکز شهر تصریح کرد: مناطقی که در مرکز شهر هستند نیاز به‌جای پارک حاشیه‌ای دارند و تمام معابر از صبح تا شب اشغالند. به‌دنبال آن هستیم که جای پارک حاشیه‌ای در این مناطق ایجاد کنیم. او در ادامه می‌افزاید: برای پارکینگ عمومی باید زمین مناسب در مناطق مختلف تملک کنیم تا بتوانیم اقدام به ساخت کنیم که به تمام مناطق برای شناسایی زمین اعلام کرده‌ایم. هر قطعه زمینی که در مناطق تملک شود و مصوبه کمیسیون ماده۵ آن برای کاربری پارکینگ دریافت شود، نسبت به ایجاد پارکینگ اقدام می‌کنیم.

لزوم پارکینگ‌سازی تا توسعه ناوگان عمومی

لزوم توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی در تهران بر همگان محرز است. افزایش اتوبوس، تاکسی و مترو می‌تواند گره از مشکلات زیادی در شهر باز کند که یکی از این مشکلات در کنار کاهش ترافیک و آلودگی هوا، کاهش نیاز به ایجاد پارکینگ است. درواقع بخش زیادی از سرمایه شهر درحال حاضر برای تملک زمین و عملیات اجرایی ساخت پارکینگ اختصاص می‌یابد که می‌توان با توسعه ناوگان عمومی از این هزینه‌ها جلوگیری کرد. درواقع اگر دسترسی شهروندان به همه نقاط شهر با آسودگی و خیال راحت از طریق ناوگان عمومی میسر باشد، استفاده از خودروی شخصی کاهش می‌یابد و نیاز به پیداکردن جای پارک هم کمتر می‌شود؛ اما تا رسیدن به آن روز، ایجاد پارکینگ‌ها با ظرفیت مناسب برای شهروندان توسط شهرداری تهران الزامی است.

کد خبر 849250 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران پاركينگ حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • حل مشکلات سهمیه آب مطالبه کشاورزان قزوینی
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم